Let op! Hack42 is verhuisd!

SA007 gebruikt zijn hoofd.Ja, maar nee, niet helemaal. De kogel is door het hoenderhok en we hebben inmiddels alle schaapjes gedempt. Hackerspace Hack42 mag voor minimaal een jaar in het KKN6 pand aan de Koningsweg 23a blijven! De zeecontainers die we in korte tijd hebben volgestouwd met alles wat geen ruimte-afval was, zijn inmiddels weer leeg en worden binnenkort weer afgevoerd. Een klein restpuntje is nog de totale verherinrichting van de hackerspace. Dit is een hoop werk, maar uiteindelijk betekent dit dat de space nog VEEL meer awesome wordt dan ie voorheen al was. Omdat we nu de ‘Lessons Learned’ uit de eerdere inrichting kunnen combineren met plannen die we al tijden hadden voor de nieuwe space, zal Hack42 v3.0 de allergaafste space (tot nu toe) gaan worden. Help je mee om dit te realiseren?

Als je nieuwsgierig bent hoe het uiteindelijk is geworden, kom dan 29 maart naar de Open Dag Nederlandse Hackerspaces. Hack42 doet gewoon mee natuurlijk. Business as usual en awesome2.

Buiten de Open Dag zijn bezoekers altijd welkom als de space open is. Loop eens binnen tijdens de tweewekelijkse Meet & Greet sessies op dinsdagavond, kijk of er iets gaafs te doen is op de Kalender, meld je in het IRC kanaal, tweet ons, check de Facebook pagina of kom gewoon een keer langs als je ziet dat de space is geopend.

Over de auteur

Dennis van Zuijlekom

Mindless jerk who was the first against the wall when the revolution came.

Andere berichten door

Websitehttps://hack42.nl/wiki/Gebruiker:Dvanzuijlekom

#10

03 2014