Weekend dakbouwen – in tweets

Met Hack42 deelnemers en wat fantastische gasten zijn we afgelopen weekend druk bezig geweest met het vernieuwen van het dak van ons nieuwe pand aan de Cruquiusweg. Nouja, het eerste stukje dan.

Is dit nodig? Ja, best wel. Het originele dak is een niet-geïsoleerde enkele metaalplaat, die naast isolatie ook flink toe was aan wat reparaties en een nieuwe laag lak. Na wat proefopstellingen en onderzoek bleek compleet vernieuwen de beste (en goedkoopste) optie.

Op twitter hebben we de werkzaamheden bijgehouden. Als je het leuk vindt om dit mee te lezen kan je hieronder doorklikken. Ook als je zelf geen twitter-account hebt!

Klik HIER om het hele verhaal van dag 1 te lezen.

Dag 1 ging eigenlijk wel heel gesmeerd, met maar weinig drama. Om dat een beetje te corrigeren zijn we dag 2 maar begonnen als onze eigen reality soap:

Klik HIER om het hele verhaal van dag 2 te lezen.

Volgend weekend verder? Misschien de zaterdag, maar wat nu belangrijker is: Zondag 13 september hebben we De Grote Inpakdag op de oude locatie. En daar kunnen we nog goed hulp gebruiken! Kom jij ook? Heel fijn, maar vergeet je niet eerst aan te melden!

Over de auteur

Lurwah

Scurvy, the A140 road and parsnips are three of the things that do not describe me. Funambulist, on the other hand, neither. Thank you.

Andere berichten door

Websitehttps://lurwah.nl

#08

09 2020