Wat doe jij met je vakantiegeld?

Begin vorige maand vroegen we om geld, zodat alle wensbare plannen rondom de verbouwing van onze hackerspace kunnen betalen. Hier is fantastisch op gereageerd, maar… wij gaan voor groter en beter!

Daarom herhalen we (nu iedereen hun vakantiegeld gestort heeft gekregen ;-)) nogmaals de vraag: wie kan er wat geld missen en helpt ons met de bouw van onze hackerspace? We hebben nog minimaal 10.000 euro nodig om alle wensbare plannen te kunnen uitvoeren (omdat we voorlopig niet volledig open mogen). We doen alles zelf, dus het sponsorgeld gaat helemaal naar de materialen voor het pand!

Wil je zien wat we wanneer met de ontvangen donaties gaan doen? Je kunt een overzicht van de geplande kosten vinden op onze wiki. Denk hierbij voorbeeld aan; het bouwen van een sanitairblok, het afwerken van het vernieuwde dak, het vervangen van hang- en sluitwerk, het aanleggen van infra, maar ook aan het monteren van zonnepanelen en het vervangen van ramen en kozijnen en een rottende dakbalk.

Je kunt je geld aan ons doneren op de volgende manieren:
onze webshop
paypal
– of door geld over te maken naar onze rekening NL17ABNA0572310633 / BIC: ABNANL2A tnv Stichting Hack42 te Arnhem

Voor bedrijven kunnen we een factuur maken. Stuur hiervoor een email naar penningmeester@hack42.nl om verdere details te bespreken.

Over de auteur

Spider

Andere berichten door

Website

#01

06 2021