Open dag – 3 oktober 2015

WvdW_3okt

Hack42 doet mee aan Weekend van de Wetenschap
We nodigen jou en iedereen die je kent uit om langs te komen!

Het eerste weekend van oktober staat in het teken van wetenschap en technologie. Daarom opent Stichting Hack42 op zaterdag 3 oktober ook haar deuren. Tijdens deze open dag kunt u zien wat hacken inhoudt en wat er allemaal gebeurt in de hackerspace van Arnhem en omstreken.

Op zaterdag 3 oktober kunt u vanaf 11:00 uur onze hackerspace bezichtigen. Gedurende deze open dag verzorgen wij diverse rondleidingen langs de labs, kunt u het computermuseum bezichtigen en geven wij, in samenwerking met Toool, een workshop Lockpicken.

Iedereen is welkom! U hoeft zich vooraf niet in te schrijven. Voor kinderen en huisdieren is ons pand minder geschikt, we gaan ervanuit dat u hen dichtbij houdt.

Stichting Hack42 is gevestigd in een van de Rijksmonumenten op buitenplaats “Kamp Koningsweg Noord”, een voormalig militair terrein aan de Koningsweg, ook wel bekend als de N311. Ons officiĆ«le adres is Radarweg 12, het webadres is www.hack42.nl.

Meer over Weekend van de Wetenschap
Tijdens het eerste weekend van oktober beleef je wetenschap & technologie live op meer dan 191 locaties door heel Nederland. Alleen tijdens het Weekend van de Wetenschap openen bedrijven, instituten, (onderzoeks-)instellingen, universiteiten en musea exclusief hun normaal gesloten deuren. Nieuwsgierige mensen krijgen op deze manier de unieke kans binnen te kijken in de wereld van wetenschap en technologie.

Op de website www.hetweekendvandewetenschap.nl is de meest actuele lijst van deelnemende organisaties en activiteiten opgenomen.

Het landelijke Weekend van de Wetenschap, georganiseerd door NEMO, wordt mede mogelijk gemaakt door het ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap. Het Weekend van de Wetenschap wordt gerealiseerd dankzij de vele organisaties die tijdens het weekend voor het publiek hun deuren openen.

Pers is van harte uitgenodigd om ook een bezoek te brengen tijdens onze open dag. Dat kan ook in de aanloop naar het Weekend van de Wetenschap, indien dat nodig is in verband met redactionele deadlines. Wilt u op deze uitnodiging ingaan, laat het ons weten via bestuur@hack42.nl.

Over de auteur

Spider

Andere berichten door

Website

#06

09 2015

1Trackbacks/Pingbacks

  1. Hack42 doet mee aan Weekend van de Wetenschap | hackerspaces.nl 09 09 15