Project: Beehive 4.2 techcampus

Onze Jos heeft een mooie droom. Hij wil met de speciaal opgerichte stichting Beehive 4.2 een techcampus (een soort van permanent hackerevent) opzetten op het terrein van de voormalig Koepelgevangenis van Arnhem.

Beehive 4.2 voert al vier jaar actie dit project waar te maken en heeft onder andere gesproken met Motherboard, diverse bedrijven steunen Beehive 4.2 zoals vorig jaar te lezen was in de Gelderlander

De droom komt steeds dichterbij. Op 15 maart moet het bod worden uitgebracht. Daarvoor heeft Beehive geld nodig om de aanbetaling van de financiering te kunnen doen en de droom (hopen wij) waar te maken. Help jij mee? Zelf al kun je maar 1 euro doneren, is Beehive daar blij mee. Daarmee kunnen zij laten zien dat mensen dit project steunen en willen zien gebeuren. Ook kun je misschien met je werkgever/zakenrelaties praten of zij Beehive willen steunen.

Omdat niet iedereen een credit card heeft en Hack42 dit project graag steunt, hebben wij besloten alle donaties die tot de 15e gedaan worden via overschrijving of Paypal te doneren aan het Beehive project.

Heb jij wel een creditcard ga dan naar de Generosity crowdfundingpagina.

Meer over Beehive 4.2 kun je lezen op hun eigen website beehive42.org.

Over de auteur

Spider

Andere berichten door

Website

#19

02 2018