Hack42-on-tour, dé roadtrip van 2018

Ja hoor, we hebben weer iets bedacht! Al jaren roepen mensen regelmatig: “ik ben nog steeds niet bij die ene hackerspace geweest, dat moet ik echt eens doen” en “een tour langs alle hackerspaces, dat lijkt me nou leuk” dus op een random vrijdagavond hoorden we het weer en gingen we over tot actie!

Het resultaat is: Hack42-on-tour, een roadtrip om in een weekend (3 en 4 november) met een bus vol mensen alle hackerspaces van Nederland te bezoeken. 13 spaces hebben zich hierbij aangesloten en zijn speciaal (of toch al wel) open wanneer de bus langsrijdt. En inmiddels hebben ook 32 mensen zich al aangemeld om mee te gaan. Er is natuurlijk plek voor 42, dus als je nog mee wilt, dan kan dat!

Het is een evenement IN een bus. Het is een roadtrip. Het is weer een succesvol Hack42 project. Het is 14 uur in een bus zitten en dan maar 30 minuten hebben om daadwerkelijk de spaces rond te kijken. Het is compleet gestoord maar vet hilarisch. Het is Hack42-on-tour. 🙂

Voor meer informatie en om jezelf aan te melden of te kijken wanneer we bij jouw space langskomen, kijk op Hack42 on Tour wiki.

Over de auteur

Spider

Andere berichten door

Website

#17

10 2018

1Trackbacks/Pingbacks

  1. Hack42 on Tour | TDvenlo — Hackerspace 31 10 18