MediaWiki API resultaat.

Dit is de HTML uitvoer van het JSON formaat. HTML is geschikt voor het debuggen, maar ongeschikt voor applicatiegebruik.

Geef de parameter format mee om het uitvoerformaat te wijzigen. Geef format=json mee om de niet-HTML uitvoer van het JSON formaat te zien.

Bekijk de volledige documentatie, of de API hulp voor meer informatie.

{
  "batchcomplete": "",
  "continue": {
    "gapcontinue": "ReduceReuseRecycle",
    "continue": "gapcontinue||"
  },
  "warnings": {
    "main": {
      "*": "Subscribe to the mediawiki-api-announce mailing list at <https://lists.wikimedia.org/mailman/listinfo/mediawiki-api-announce> for notice of API deprecations and breaking changes."
    },
    "revisions": {
      "*": "Because \"rvslots\" was not specified, a legacy format has been used for the output. This format is deprecated, and in the future the new format will always be used."
    }
  },
  "query": {
    "pages": {
      "5039": {
        "pageid": 5039,
        "ns": 0,
        "title": "RedLeds",
        "revisions": [
          {
            "contentformat": "text/x-wiki",
            "contentmodel": "wikitext",
            "*": "{{Project\n|Naam=RedLeds\n|Eigenaar=BugBlue\n|Status=Uitvoer\n|Samenvatting=Infobord van een grid rode LEDs\n}}\nIn de gang op de 1e verdieping hangt een informatiebord gemaakt van een grid rode LEDs\n\n== TODO ==\n\n* De voeding gaat niet altijd goed aan (los contact?)\n* Stillere voeding?\n* Aansluiten op de stroomgroep die uit gaat wanneer het licht in de gang uitgaat?\n* Hij doet niks - zelfs het power-lampje van de TP-link gaat niet aan, los contact?\n* Iets nuttigs tonen. Misschien:\n** 'upcoming activiteiten' van de wiki?\n** Een of andere hippe animatie?"
          }
        ]
      },
      "4701": {
        "pageid": 4701,
        "ns": 0,
        "title": "Redhead/Pacemaker",
        "revisions": [
          {
            "contentformat": "text/x-wiki",
            "contentmodel": "wikitext",
            "*": "{{Project\n|Naam=Pacemaker\n|Eigenaar=Redhead\n|Status=Idee\n|Samenvatting=Inwendig gebruik bekeken\n}}\n30 maart 2017 is er bij Redhead een Pacemaker geplaatst, duurde 35 minuten onder plaatselijke verdoving.\n24-04-2017 Het lijkt inmiddels dat ik weer meer energie heb sinds lange tijd.\nBijgevoegde foto is van een soortgelijke willekeurige pacemaker, foto is van internet gehaald.\n\nEen Pacemaker kan worden uitgelezen en worden gecorrigeerd van buitenaf. Hacken is dus mogelijk.\nBlijkbaar is tot nu toe geen rottigheid uitgehaald zover bekend. \nHet gevaar bestaat dus wel en zou moeten kunnen worden voorkomen door een extra standaard beveiliging als die er al niet zou zijn.\n\nWie weet er meer van?\n\n14 Juli 2017\nZo als het er nu uitziet is de werking voor mij een uitkomst geweest. weer erg veel energie sinds jaren.\nEr is verder niets merkbaar wat de werking betreft.\nNa de laatste controle is er gemeld dat er ongeveer 1% activiteit is gemeten, ongeveer 1 keer per 1,5 minuut gemiddeld.\nVerwachte gebruikstijd is vermoedelijk 11 jaar.\n\nMei 2018 \nIn December 2017 is geconstateerd via controle gedurende de nacht (thuis) dat er een 6 uur durende ritmestoring is geweest.\nMedicijnen zijn aangepast en er is verzocht om mee te doen met een wereldstudie \u201cArtesia studie\u201d \nIk doe hier aan mee en zal hopelijk de hele periode van vier jaar kunnen duren.\n3 pillen per dag welke ook placebo kunnen zijn.\nDit mag allemaal gewoon doorgaan meteen pacemaker.\n\nIn de loop van 2018 heb ik weer eens een Tia gekregen op de ochtend dat ik weer een chemo behandeling zou krijgen.\nIn het ziekenhuis aangekomen werd er direct actie ondernomen met een scan.\nDe benodigde medicatie was afhankelijk van mijn medicijn gebruik.\nDe Artsen van de \u201cArtesia studie\u201d wilden onder geen beding zeggen wat ik voor medicijnen gebruikte voor die studie. (medicijn of placebo)\nOm die reden ben ik per direct gestopt met dit project aangezien ik het niet verantwoord vind dat er geen juiste medicijnen kunnen worden toegediend in geval van nood. Dit was nood.\nHartchirurg ziekenhuis Rijstate, \u201cArtesia studie\u201d Utrecht en \u201cArtesia studie\u201d Amerika zouden zijn benaderd, maar niets willen vertellen.\n\nHet hebben van de pacemaker is voor mij niet merkbaar, gelukkig."
          }
        ]
      }
    }
  }
}