Uit Hack42
Ga naar: navigatie, zoeken
k (Created page with 'Om een nieuw event toe te voegen, vul je de naam in van het nieuwe event. De stappen die erop volgen zorgen dat het event op de Hack42:Current events pagina verschijnt. ==Pro…')
 
k (Fixed borkenlink)
(30 tussenliggende revisies door 7 gebruikers niet weergegeven)
Regel 1: Regel 1:
Om een nieuw event toe te voegen, vul je de naam in van het nieuwe event. De stappen die erop volgen zorgen dat het event op de [[Hack42:Current events]] pagina verschijnt. ==Protips==
+
__NOTOC__
* Zorg wel dat je een originele naam gebruikt voor je event.
+
 
* Kies de startdatum en tijd zorgvuldig. Een lege startdatum mag ook.
+
Via deze pagina kun je een activiteit toevoegen aan de Hack42-agenda. Na een paar minuten verschijnt deze automatisch op de [https://hack42.nl/blog/agenda/ Agendapagina], wiki-hoofdpagina en [[Activiteiten]]pagina. Is dit je eerste activiteit? '''Lees eerst de instructies.'''
{{#forminput:Event}}
+
 
 +
{|
 +
| ''' Titel<nowiki>:</nowiki>'''&nbsp;
 +
| {{#forminput:Activiteit}}
 +
|}
 +
 
 +
== Instructies ==
 +
 
 +
Bedenk een originele '''naam''' en kies op basis daarvan de '''titel'''. Als de activiteit een generieke of algemene naam heeft of mogelijk herhaald gaat worden, voeg dan zoveel extra informatie toe als nodig is. Bijvoorbeeld: ''Naam van de activiteit - Lokatie - Datum - Starttijd''. Vermijd tekens als '''&''', die maken meer kapot dan je lief is.
 +
 
 +
De titel wordt gebruikt als naam voor de wikipagina en op de [https://hack42.nl/blog/agenda publieke agenda]. De rest wijst zichzelf.
 +
 
 +
=== Wat voor activiteiten zijn welkom? ===
 +
 
 +
Als hackerspace hebben we een zeer breed gezamelijk interessegebied. Als de activiteit iets te maken heeft met hacken, hackerspaces, of iets is waarbij kunst, techniek en mens samenkomen, dan is het bijna altijd welkom. Raadpleeg bij twijfel iemand die al langer deelnemer is of neem contact op met het bestuur.
 +
 
 +
=== Wie mag een activiteit toevoegen? ===
 +
 
 +
Iedereen kan een activiteit toevoegen. Het is wel zo dat de '''contactpersoon''' altijd een Hack42-deelnemer moet zijn. Wanneer je als niet-deelnemer een activiteit gaat plaatsen, overleg dan eerst even met een deelnemer of het [[Contact|bestuur]].
 +
 
 +
=== Een datum en ruimte kiezen ===
 +
 
 +
Dinsdag- en vrijdagavond en het weekend zijn [https://hack42.nl/spacestate/open/ geschikte momenten voor een activiteit]. Zorg er bij het kiezen van een datum en ruimte voor, dat het niet botst met een andere activiteit. Door een activiteit te plaatsen kun je (binnen redelijkheid) een ruimte claimen. Wees er wel op tijd bij (en bij twijfel: raadpleeg het bestuur).
 +
 
 +
Als je nog geen datum weet voor je activiteit, kun je ook eerst een '''animocheck aanmaken'''. Laat daarvoor de datum leeg en voeg een kopje "<nowiki>== Animo ==</nowiki>" toe aan je pagina (de wiki maakt daar automatisch animochecklijst van).
 +
 
 +
== Protips ==
 +
 
 +
* Zorg dat de naam van het event origineel is om verwarring te voorkomen.
 +
* Voor een animocheck laat je de startdatum leeg.
 +
** Gebruik "== <nowiki>Animo</nowiki> ==" om een animochecklijst in je pagina te beginnen.
 +
* Wees zorgvuldig met invullen.
 +
* Denk ook even aan de [https://hack42.nl/wiki/index.php/Kalender Kalender pagina] en de [https://hack42.nl/wiki/index.php/Mailinglist mailinglist]

Versie van 26 mei 2013 om 22:26


Via deze pagina kun je een activiteit toevoegen aan de Hack42-agenda. Na een paar minuten verschijnt deze automatisch op de Agendapagina, wiki-hoofdpagina en Activiteitenpagina. Is dit je eerste activiteit? Lees eerst de instructies.

Titel: 

Instructies

Bedenk een originele naam en kies op basis daarvan de titel. Als de activiteit een generieke of algemene naam heeft of mogelijk herhaald gaat worden, voeg dan zoveel extra informatie toe als nodig is. Bijvoorbeeld: Naam van de activiteit - Lokatie - Datum - Starttijd. Vermijd tekens als &, die maken meer kapot dan je lief is.

De titel wordt gebruikt als naam voor de wikipagina en op de publieke agenda. De rest wijst zichzelf.

Wat voor activiteiten zijn welkom?

Als hackerspace hebben we een zeer breed gezamelijk interessegebied. Als de activiteit iets te maken heeft met hacken, hackerspaces, of iets is waarbij kunst, techniek en mens samenkomen, dan is het bijna altijd welkom. Raadpleeg bij twijfel iemand die al langer deelnemer is of neem contact op met het bestuur.

Wie mag een activiteit toevoegen?

Iedereen kan een activiteit toevoegen. Het is wel zo dat de contactpersoon altijd een Hack42-deelnemer moet zijn. Wanneer je als niet-deelnemer een activiteit gaat plaatsen, overleg dan eerst even met een deelnemer of het bestuur.

Een datum en ruimte kiezen

Dinsdag- en vrijdagavond en het weekend zijn geschikte momenten voor een activiteit. Zorg er bij het kiezen van een datum en ruimte voor, dat het niet botst met een andere activiteit. Door een activiteit te plaatsen kun je (binnen redelijkheid) een ruimte claimen. Wees er wel op tijd bij (en bij twijfel: raadpleeg het bestuur).

Als je nog geen datum weet voor je activiteit, kun je ook eerst een animocheck aanmaken. Laat daarvoor de datum leeg en voeg een kopje "== Animo ==" toe aan je pagina (de wiki maakt daar automatisch animochecklijst van).

Protips

  • Zorg dat de naam van het event origineel is om verwarring te voorkomen.
  • Voor een animocheck laat je de startdatum leeg.
    • Gebruik "== Animo ==" om een animochecklijst in je pagina te beginnen.
  • Wees zorgvuldig met invullen.
  • Denk ook even aan de Kalender pagina en de mailinglist