Uit Hack42
Ga naar: navigatie, zoeken
k (Naam toegevoegd via button)
(Aanwezigen: Bolletjesslikken)
Regel 55: Regel 55:
 
== Aanwezigen ==  
 
== Aanwezigen ==  
 
Aanmelden? Afmelden? Zet je naam op de lijst! Als je ook wilt eten in de space kun je iets voor in de [http://hack42.nl/gallery/main.php?g2_itemId=2390 microbeep] [[Winkel|meenemen]].
 
Aanmelden? Afmelden? Zet je naam op de lijst! Als je ook wilt eten in de space kun je iets voor in de [http://hack42.nl/gallery/main.php?g2_itemId=2390 microbeep] [[Winkel|meenemen]].
 +
 +
Let wel: dit keer is er de mogelijkheid tot bolletjesslikken. Dankzij <s>een van onze deelnemers die liever anoniem wil blijven</s> {{BugBlue}} is er een halve pallet van het witte lekkernij beschikbaar voor directe consumptie en/of her-distributie.
  
 
=== Ik kom wel ===
 
=== Ik kom wel ===

Versie van 10 sep 2018 om 20:24

Meeting: Bijeenkomst 11 september 2018
Schroefje24.png
Schroefje24.png
Schroefje24.png
Schroefje24.png
Vrijland Lurwah.jpg
Naam Bijeenkomst 11 september 2018
Locatie Hack42
Ruimte Lounge
Datum september 11, 2018 20:00:00 - september 11, 2018 21:00:00
Contact Lurwah
Info Tweewekelijkse bijeenkomst met vergadering
Vorige bijeenkomst: Bijeenkomst 28 augustus 2018
Volgende bijeenkomst Bijeenkomst 25 september 2018
Vrijland_Lurwah.jpg File:Vrijland_Lurwah.jpgDe metameet is een gezellige - tweewekelijkse - bijeenkomst in Hack42. Een kans voor deelnemers om bij te praten en voor geïnteresseerden om kennis met ons te maken.

Daarnaast gebruiken we de bijeenkomst om te vergaderen. Per agendapunt is tot vijf minuten gereserveerd (voor project-demo's zonodig langer) om het te hebben over zaken die voor Hack42 relevant zijn.

De vergadering begint om 20:00 uur en eindigt na het verdelen van het corvee. De metameet begint zodra de eerste deelnemer komt en eindigt zodra de laatste weggaat.

Het verslag van de vorige keer is [[Bijeenkomst 15 januari 2019De datum "<maand> <dag>, <jaar> 18:00:00" kon niet verwerkt worden.#Verslag|hier]] te vinden.

Agenda

Mededelingen

Gedane zaken

Komende zaken

Lopende zaken

  • Projectreview
    • Wat is de status van de gesponsorde fijnstofmeters?

Rondvraag

Corvee

Aanwezigen

Aanmelden? Afmelden? Zet je naam op de lijst! Als je ook wilt eten in de space kun je iets voor in de microbeep meenemen.

Let wel: dit keer is er de mogelijkheid tot bolletjesslikken. Dankzij een van onze deelnemers die liever anoniem wil blijven BugBlue Picture.jpg BugBlue BugBlue

Wie?: Penningmeester

Projecten: 2D Laser, A Clockwork Orange, ATWebcam, DeurbelTelefoon, Deurklem, Key to Bits to Key, LedBanners, Leluq90, Makerbot, N900-Bikemount, OneWireSwitch, Sinclair C5, Sleutelrekje, The Little Routing Engine That Could, Zwembad, ESpaceState, Huge Ass Lasercutter, OnePixelDisplay, Operation Spacestate, Pikassa, Power Measurement, Projectiewandje, RedLeds, Sleutelmachines, Slopen tussenwanden, Space Logic, Space VCR System, Space monitoring, Speicher gegen die Wand, Twitter Telex, Thomson Displaymuur, Lasercutter, Trip down memory lane, Virtualisatie

Madskills:

Klik voor meer info...
is er een halve pallet van het witte lekkernij beschikbaar voor directe consumptie en/of her-distributie.

Ik kom wel

Verslag

Deze ruimte is gereserveerd voor het verslag.