Uit Hack42
Ga naar: navigatie, zoeken
k
Regel 14: Regel 14:
  
 
Je vindt het kastje ook op de BookCrossing-website, namelijk [http://www.bookcrossing.com/hunt/10/359/33145/749099 hier]. Ben je toevallig in de buurt, zoek dan gerust een boek uit of drop er een af.
 
Je vindt het kastje ook op de BookCrossing-website, namelijk [http://www.bookcrossing.com/hunt/10/359/33145/749099 hier]. Ben je toevallig in de buurt, zoek dan gerust een boek uit of drop er een af.
 +
 +
<gallery>
 +
Bestand:Kastje_aanbouw.JPG|Kastje in aanbouw in het Stofhok
 +
Bestand:Kastje_boeken.JPG|Geplaatst, en het bevat boeken
 +
Bestand:Buitenbieb3.jpg|Het kastje heeft een bord
 +
Bestand:Buitenbieb4.jpg|... en een hergebruikt bloempotje
 +
Bestand:Buitenbieb5.jpg|... en een haak voor een tas boeken
 +
Bestand:Lampjes.jpg|... en tenslotte verlichting.
 +
</gallery>

Versie van 31 mrt 2014 om 20:36

Project: OBCZ Zuidspoor
Schroefje24.png
Schroefje24.png
Schroefje24.png
Schroefje24.png
OBCZ Zuidspoor Picture.jpg

OBCZ Zuidspoor

Naam OBCZ Zuidspoor
Door Moem
Status Afgerond
Madskillz zagen, timmeren, kitten, verven
Doel / Omschrijving
Een openbare boekenkast voor buiten
Alle Projecten - Project Toevoegen
File:OBCZ Zuidspoor_Picture.jpg noez

Geinspireerd door Lurwah Picture.jpg Lurwah Lurwah

Wie?: niet opgegeven

Projecten: Zuil, Hackwear, ADD Pig Button, Ambachtelijke Sojasaus, AntwoordenvelopHack, Coil Device, Headset Hook, Introductie-reeks, Klokpasapparaat, N00bik's Cube, Sous-vide Thingamajig, VacuForm, Wimshurst Influence Machine, bLEnDer, WachtWoordWeekend

Madskills: geen opgegeven

Klik voor meer info...
's Biepje, of eigenlijk gewoon stinkjaloers, ben ik lang, lang geleden begonnen aan mijn eigen buitenboekenkast. Ik had een oud kastje gekregen, maar dat bleek van spaanplaat te zijn zodat ik alleen de deurtjes kon gebruiken, die wel massief zijn. Ze zijn ook flink lelijk. Het is niet anders.

Het kastje heeft maandenlang in het stofhok gewoond en stond daar behoorlijk in de weg. Maar nu is het dan eindelijk af. Het staat inmiddels thuis in de voortuin en zit vol met boeken.
Ik heb het gemaakt zonder te meten of te schuren, want het moest wel leuk blijven. Het bord is dan ook losjes uit de hand geschilderd op een stuk betonplex.

Het kastje is van gebruikte materialen gebouwd en het is geschilderd in de kleur Jos-te-blauw. In de deurtjes zitten stukken transparant plastic als vervanging van de eiken paneeltjes. Het sluit met harddiskmagneten. Ik overweeg het dak te teren.

Je vindt het kastje ook op de BookCrossing-website, namelijk hier. Ben je toevallig in de buurt, zoek dan gerust een boek uit of drop er een af.