Uit Hack42
Ga naar: navigatie, zoeken
Regel 30: Regel 30:
 
* [[Gebruiker:momo|momo]]
 
* [[Gebruiker:momo|momo]]
 
* [[Gebruiker:aequitas|aequitas]]
 
* [[Gebruiker:aequitas|aequitas]]
[[Gebruiker:Benzene|Benzene]]
+
* [[Gebruiker:Benzene|Benzene]]

Versie van 23 sep 2011 om 16:47

Hacktiviteit: Hacktiviteit
Schroefje24.png
Schroefje24.png
Schroefje24.png
Schroefje24.png
Hacktiviteit.jpg
Naam Hacktiviteit
Locatie Hack42
Datum september 27, 2011 19:30:00
Contact Lurwah
Info I Choose You, PiHackChu!
Voorzitter Lurwah
Hacktiviteit.jpg File:Hacktiviteit.jpg


Een periodiek terugkerende hack-activiteit waarbij wij samen en/of op individuele basis gaan hacken aan een specifiek voorwerp. Het hackbare object wordt vantevoren bepaald en (wanneer nodig) aangeschaft door de organisatie. Dit kan bijvoorbeeld goedkope meuk zijn van de Action, DealeXtreme, et cetera. Deelnemers krijgen tijdens de hacktiviteitsessie pas te horen wat het voorwerp is. Dit verrassingseffect doet een groot beroep op de creativiteit en fantasie van deelnemers.

Ga voor meer informatie naar de Hacktiviteit-pagina.

Belangrijk

De inschrijving sluit op 25 september 2011 om 23:59:59. Besluit je na de deadline nog mee te willen doen, neem dan contact op met Lurwah.

De kosten voor deze Hacktiviteit zijn maximaal €4.00 per persoon, indien er geld overblijft gaat dit naar Hack42 of een volgende Hacktiviteit. Betalen kan vooruit of op dezelfde avond, via overschrijven, paypal, contant, of zelfs ons superhippe kassa-systeem, aan de contactpersoon. Zorg dat je duidelijk aangeeft dat het voor de Hacktiviteit is, tip: gebruik het woord "Hacktiviteit".

Als je mee wil doen, schrijf je je in. Als je je inschrijft, doe je mee. Het MHO wordt vooraf ingekocht dus willen we graag weten hoeveel we nodig gaan hebben. Niet inschrijven betekent dus dat het waarschijnlijk is dat je niet mee kan doen.

Gasten zijn welkom, zorg er uiteraard wel voor dat we weten dat ze komen!

Inschrijven

Voeg jezelf toe als je meedoet! (protip: probeer ~~~ voor je naam)
Wil je meedoen, maar weet je nog niet zeker of je kan? Zet dan een <> voor je naam; we proberen rekening met je te houden. Laat wel zo snel mogelijk weten of je wel/niet komt.