Uit Hack42
Ga naar: navigatie, zoeken
k (is best okee, mentioneduser doet nog niet)
 
(3 tussenliggende versies door 3 gebruikers niet weergegeven)
Regel 1: Regel 1:
De lezingenzaal wordt gebruikt voor diverse [[Activiteiten]]. Belangrijkste zijn natuurlijk de lezingen. De zaal is hiervoor uitgerust met alle benodigde voorzieningen, zoals comfortabele banken, een beamer, surround audiosysteem en een flipover board.
+
De lezingenzaal (op de eerste verdieping) wordt gebruikt voor diverse [[Activiteiten]]. Belangrijkste zijn natuurlijk de lezingen. De zaal is hiervoor uitgerust met alle benodigde voorzieningen, zoals comfortabele banken, een beamer, surround audiosysteem en een flipover board.
  
 
== Lezing geven ==
 
== Lezing geven ==
Regel 11: Regel 11:
 
</gallery>
 
</gallery>
  
 +
{{flickr|m|4|random|hack42 Lezingenzaal}}
 +
 +
{{ToolOnLocation|Lezingenzaal|Gereedschap}}
 +
 +
== Overige ruimtes in de space ==
  
 
{{in space}}
 
{{in space}}

Huidige versie van 28 jun 2015 om 18:44

De lezingenzaal (op de eerste verdieping) wordt gebruikt voor diverse Activiteiten. Belangrijkste zijn natuurlijk de lezingen. De zaal is hiervoor uitgerust met alle benodigde voorzieningen, zoals comfortabele banken, een beamer, surround audiosysteem en een flipover board.

Lezing geven

Zelf een lezing geven of organiseren is mogelijk. Zet het op de agenda, schrijf erover en neem contact op met ons zodat we weten wat er gaat gebeuren. Let op dat de lezing bij voorkeur van technisch maatschappelijke aard is, uitzonderingen zijn mogelijk.

www.flickr.com - tags:hack42 Lezingenzaal (random) (max: 4)

Gereedschap


Overige ruimtes in de space