Uit Hack42
Ga naar: navigatie, zoeken
k (Aanvangstijd bekend)
(POIDH)
 
(Een tussenliggende versie door dezelfde gebruiker niet weergegeven)
Regel 9: Regel 9:
 
|Picture=3DBenchy_-_The_3D-printable_calibration_object_-_3DBenchy.com_v6.png
 
|Picture=3DBenchy_-_The_3D-printable_calibration_object_-_3DBenchy.com_v6.png
 
}}
 
}}
[https://nurdspace.nl NURDspace] gaat een awesome project, de 3D-geprintte [https://nurdspace.nl/Ultra_Benchy Ultra Benchy], [https://nurdspace.nl/Live_Benchy_build_stream assembleren en dit livestreamen]. Ultra Benchy is, in de reguliere vorm ([http://www.3dbenchy.com 3DBenchy]), een benchmark print die diverse complexe geometrische vormen bevat en daardoor de kwaliteit van een 3D-printer kan... benchmarken. Ultra Benchy is een opgeschaald model, naar 1166,65% van de originele grootte om precies te zijn. De resulterende print zou 700mm groot zijn, maar deze is [https://github.com/NURDspace/UltraBenchy opgesplitst] in 319 individuele prints (STL's) en [https://ethercalc.org/znvjq9zj4mfv NURDs wereldwijd] hebben een stukje hiervan kunnen claimen en printen. Enige wat nog rest, is de stukken assembleren.
+
[https://nurdspace.nl NURDspace] gaat een awesome project, de 3D-geprintte [https://nurdspace.nl/Ultra_Benchy Ultra Benchy], [https://nurdspace.nl/Live_Benchy_build_stream assembleren en dit livestreamen].
 +
 
 +
Ultra Benchy is, in de reguliere vorm ([http://www.3dbenchy.com 3DBenchy]), een benchmark print die diverse complexe geometrische vormen bevat en daardoor de kwaliteit van een 3D-printer kan... benchmarken. Ultra Benchy is een opgeschaald model, naar 1166,65% van de originele grootte om precies te zijn. De resulterende print zou 700mm groot zijn, maar deze is [https://github.com/NURDspace/UltraBenchy opgesplitst] in 319 individuele prints (STL's) en [https://ethercalc.org/znvjq9zj4mfv NURDs wereldwijd] hebben een stukje hiervan kunnen claimen en printen. Enige wat nog rest, is de stukken assembleren.
 +
 
 +
De opname van de livestream is [https://www.youtube.com/watch?v=U0vgiMjMsgA hier] te vinden, er is veelvuldig [https://twitter.com/search?q=%23UltraBenchy ge-livetweet] tijdens het event en [https://hackaday.com/2019/09/01/ultra-benchy-is-a-big-plastic-boat-alright/ hier] is een achteraf blogpost van Hackaday over het evenement.

Huidige versie van 8 sep 2019 om 03:14

Livestream: Live Benchy Build (NURDspace)
Schroefje24.png
Schroefje24.png
Schroefje24.png
Schroefje24.png
3DBenchy - The 3D-printable calibration object - 3DBenchy.com v6.png
Naam Live Benchy Build (NURDspace)
Locatie NURDspace Wageningen
Datum augustus 31, 2019 10:00:00
Contact Spider, dvanzuijlekom
Info NURDspace gaat Ultra Benchy assembleren en livestreamen
Voorzitter Pokon
3DBenchy_-_The_3D-printable_calibration_object_-_3DBenchy.com_v6.png File:3DBenchy_-_The_3D-printable_calibration_object_-_3DBenchy.com_v6.png


NURDspace gaat een awesome project, de 3D-geprintte Ultra Benchy, assembleren en dit livestreamen.

Ultra Benchy is, in de reguliere vorm (3DBenchy), een benchmark print die diverse complexe geometrische vormen bevat en daardoor de kwaliteit van een 3D-printer kan... benchmarken. Ultra Benchy is een opgeschaald model, naar 1166,65% van de originele grootte om precies te zijn. De resulterende print zou 700mm groot zijn, maar deze is opgesplitst in 319 individuele prints (STL's) en NURDs wereldwijd hebben een stukje hiervan kunnen claimen en printen. Enige wat nog rest, is de stukken assembleren.

De opname van de livestream is hier te vinden, er is veelvuldig ge-livetweet tijdens het event en hier is een achteraf blogpost van Hackaday over het evenement.