Uit Hack42
Ga naar: navigatie, zoeken
(Nieuwe pagina aangemaakt met '{{Verhuisbaar |Locatie=Bieb }} Er staan in de bieb 5 kasten grotendeels vol met boeken. 90% ervan is sinds ze verhuisd zijn vanaf het vorige pand niet ingekeken....')
(geen verschil)

Versie van 29 jun 2020 om 21:42

MeesteBoeken
Dit is een object wat al-dan-niet meegaat met de Verhuizing. Ga naar Verhuisbaar voor een overzicht en om meer zulke pagina's toe te voegen
Schroefje24.png
Schroefje24.png
Schroefje24.png
Schroefje24.png
MeesteBoeken Picture.png
Naam MeesteBoeken
Huidige locatie Bieb
Bestemming {{{Bestemming}}}Property "Verhuisbaar Bestemming" (as page type) with input value "{{{Bestemming}}}" contains invalid characters or is incomplete and therefore can cause unexpected results during a query or annotation process.

Laat op deze pagina een notitie achter:

  • Als je kan uitleggen waarom het cool is om in de nieuwe space te hebben
  • Als dit object van jou is (en je het dus komt ophalen ipv dat we het gaan verhuizen)
  • Als je dit object wil adopteren wanneer het niet verhuisd wordt
  • Als je weet waarom dit niet de moeite waard is om te verhuizen
  • Als je iets anders nuttigs weet :D

Zet je naam/nick er even bij.

Notities

File:MeesteBoeken_Picture.png

Er staan in de bieb 5 kasten grotendeels vol met boeken. 90% ervan is sinds ze verhuisd zijn vanaf het vorige pand niet ingekeken.

Er zitten best toepasselijke of hilarisch slechte boeken bij maar een groot deel is simpelweg sterk verouderde programmeer/linux/whatever boeken zonder enige waarde behalve kastvulling.

Ik denk dat het een goed moment is om de boeken kritisch in te pakken en ~50% weg te doen. Dan hebben we weer ruimte voor leuke boeken als die langskomen en hebben we geen 6 kasten nodig.

Ik YunoChriet2.png SA007 SA007

Wie?: Deelnemer

Projecten: Adams, Butterfly Puzzle, CNC Freesmachine bouwen, Makerspaces Contest, MysteryProject, OnePixelDisplay, Optima Laser Engraver fix0ren, PhoneSystem, Projectiewandje, Reduce, Reuse, Recycle, AME SSLD Controller, BatZapper, Sneller internet, Thermische Camera, Thomson Displaymuur, Virtualisatie, Software defined radio

Madskills:

Klik voor meer info...
ben wellicht niet de juiste persoon om te bepalen welke boeken dan weg kunnen (dan zou er 90% weggaan :P) maar denk dat er wel wat opgeschoond kan worden.