Uit Hack42
Ga naar: navigatie, zoeken

Laat hier weten of je het liefst hebt dat de Hacktiviteit op een aparte avond (middag?) wordt georganiseerd of misschien liever aansluitend op de meta-meet vergadering. Wil je daadwerkelijk dat er tijd wordt gemaakt om met zijn allen de deelnemersruimte in te duiken, of wil je alleen de spullen krijgen, erover nadenken en in je eigen tijd hacken? Wil je de Hacktiviteit op dezelfde avond afsluiten, of op een later moment (misschien bij aanvang van de volgende Hacktiviteit)? Welke frequentie? Wil je zelf betalen voor de meuk, of moet de stichting dat regelen? Hoeveel ben je bereid te betalen? Lurwah mei 23, 2011 22:22 (CEST)

RickDeckardt mei 23, 2011 22:49 (CEST) : Avond, icm meta-meet, of anders op een eigen avond, bij voorkeur vrijdagavond. Eens per maand, max 2x per maand. Ben bereid max. 5 euro per keer te betalen voor materiaal, maar minder is altijd beter (1-2 euro). Hoe lang erover na te denken ligt meer aan wat voor hackspul er gehaald is. De tijdsdruk van binnen 1 avond kan wel erg leuk zijn, naderhand afsluiten met een lekker drankje is ook niet onaardig :)


Smokkelaar mei 23, 2011 22:53 (CEST): ik vind dat er tijd gemaakt moet worden om met z'n allen de deelnemersruimte in te duiken. wil de activiteit ook meteen die avond afsluiten, heb thuis genoeg andere dingen te doen. Zelf betalen voor de meuk vind ik prima (tot max 10 euro en van te voren moet dit aangekondigd zijn).

om de week op dinsdag avond. heeft mijn absolute voorkeur