Uit Hack42
Versie door Redhead (overleg | bijdragen) op 15 mei 2018 om 13:53
Ga naar: navigatie, zoeken
Project: Pacemaker
Schroefje24.png
Schroefje24.png
Schroefje24.png
Schroefje24.png
Pacemaker Picture.jpg

Pacemaker

Naam Pacemaker
Door Redhead
Status Idee
Madskillz {{{Skills}}}
Doel / Omschrijving
Inwendig gebruik bekeken
Alle Projecten - Project Toevoegen
File:Pacemaker_Picture.jpg noez

30 maart 2017 is er bij Redhead een Pacemaker geplaatst, duurde 35 minuten onder plaatselijke verdoving. 24-04-2017 Het lijkt inmiddels dat ik weer meer energie heb sinds lange tijd. Bijgevoegde foto is van een soortgelijke willekeurige pacemaker, foto is van internet gehaald.

Een Pacemaker kan worden uitgelezen en worden gecorrigeerd van buitenaf. Hacken is dus mogelijk. Blijkbaar is tot nu toe geen rottigheid uitgehaald zover bekend. Het gevaar bestaat dus wel en zou moeten kunnen worden voorkomen door een extra standaard beveiliging als die er al niet zou zijn.

Wie weet er meer van?

14 Juli 2017 Zo als het er nu uitziet is de werking voor mij een uitkomst geweest. weer erg veel energie sinds jaren. Er is verder niets merkbaar wat de werking betreft. Na de laatste controle is er gemeld dat er ongeveer 1% activiteit is gemeten, ongeveer 1 keer per 1,5 minuut gemiddeld. Verwachte gebruikstijd is vermoedelijk 11 jaar.

Mei 2018 In December 2017 is geconstateerd via controle gedurende de nacht (thuis) dat er een 6 uur durende ritmestoring is geweest. Medicijnen zijn aangepast en er is verzocht om mee te doen met een wereldstudie “Artesia studie” Ik doe hier aan mee en zal hopelijk de hele periode van vier jaar kunnen duren. 3 pillen per dag welke ook placebo kunnen zijn. Dit mag allemaal gewoon doorgaan meteen pacemaker.

Het hebben van de pacemaker is voor mij niet merkbaar, gelukkig.