Uit Hack42
Ga naar: navigatie, zoeken
Regel 8: Regel 8:
 
Hallo,  
 
Hallo,  
  
Het computermuseum thuis wordt opgeruimd, er staan wat dingen op de nominatie om weg te gaan. Zie de foto's hieronder. Ik heb geen zin een heel lulverhaal te schrijven dus heb je ergens interesse in, neem dan even contact op met spider (@hack42.nl) of SpiderWebz (#OFTC) of via Signal, dan ga ik achter de verdere details aan. Sommige dingen kunnen gewoon weg, voor andere is het leuk een donatie retour te ontvangen. ;-)
+
Het computermuseum THUIS ;-) wordt opgeruimd, er staan wat dingen op de nominatie om weg te gaan. Zie de foto's hieronder. Ik heb geen zin een heel lulverhaal te schrijven dus heb je ergens interesse in, neem dan even contact op met spider (@hack42.nl) of SpiderWebz (#OFTC) of via Signal, dan ga ik achter de verdere details aan. Sommige dingen kunnen gewoon weg, voor andere is het leuk een donatie retour te ontvangen. ;-)
  
 
Op foto 4 staan DEC-dingen, die zijn NIET beschikbaar.  
 
Op foto 4 staan DEC-dingen, die zijn NIET beschikbaar.  

Versie van 17 mrt 2021 om 17:47

Project: Opruimactie
Schroefje24.png
Schroefje24.png
Schroefje24.png
Schroefje24.png
NoProjectPicture.jpg

Opruimactie

Naam Opruimactie
Door Spider
Status Uitvoer
Madskillz OPRUIMEN
Doel / Omschrijving
Opruimactie wegens verhuizing
Alle Projecten - Project Toevoegen

Add your picture plz.

Hallo,

Het computermuseum THUIS ;-) wordt opgeruimd, er staan wat dingen op de nominatie om weg te gaan. Zie de foto's hieronder. Ik heb geen zin een heel lulverhaal te schrijven dus heb je ergens interesse in, neem dan even contact op met spider (@hack42.nl) of SpiderWebz (#OFTC) of via Signal, dan ga ik achter de verdere details aan. Sommige dingen kunnen gewoon weg, voor andere is het leuk een donatie retour te ontvangen. ;-)

Op foto 4 staan DEC-dingen, die zijn NIET beschikbaar.

Computers1.png

Computers2.png

Computers3.png

Computers4.png

Computers5.png

Computers6.png

Computers7.png

Computers8.png

Computers9.png