Uit Hack42
Ga naar: navigatie, zoeken
Meeting: Bijeenkomst 15 maart 2016
Schroefje24.png
Schroefje24.png
Schroefje24.png
Schroefje24.png
Kkn6.jpg
Naam Bijeenkomst 15 maart 2016
Locatie Hack42
Datum maart 15, 2016 01:00:00 - maart 15, 2016 01:00:00
Contact Bestuur
Info Tweewekelijkse bijeenkomst met vergadering
Vorige bijeenkomst: Bijeenkomst 1 maart 2016
Volgende bijeenkomst Bijeenkomst 29 maart 2016
Kkn6.jpg File:Kkn6.jpgDe metameet is een gezellige - tweewekelijkse - bijeenkomst in Hack42. Een kans voor deelnemers om bij te praten en voor geïnteresseerden om kennis met ons te maken.

Daarnaast gebruiken we de bijeenkomst om te vergaderen. Per agendapunt is tot vijf minuten gereserveerd (voor project-demo's zonodig langer) om het te hebben over zaken die voor Hack42 relevant zijn.

De vergadering begint om 20:00 uur en eindigt na het verdelen van het corvee. De metameet begint zodra de eerste deelnemer komt en eindigt zodra de laatste weggaat.

Het verslag van de vorige keer is hier te vinden.

Agenda

Mededelingen

 • Update vanuit het bestuur

Gedane zaken

Komende zaken

Lopende zaken

Rondvraag

Corvee

Aanwezigen

Aanmelden? Afmelden? Zet je naam op de lijst! Als je ook wilt eten in de space kun je iets voor in de microbeep meenemen.

Ik kom wel

Ik kom niet

Ik maak meetinghap, wie eet er mee?

(hier naam en gerecht invullen).

Animo

Schrijf je op tijd in! Eet je mee? Gezellig! Maar dan help je ook met tafel dekken, schoonmaken en opruimen. Heb je je te laat of niet ingeschreven? Pech, dan eet je pas wanneer de rest genoeg heeft gehad, met het risico dat alles op is.

 • ...

Verslag

Meeting wordt geopend om 20:07 uur.


Gedane zaken

 • 11 maart: Linux_Inloopavond_5

Komende zaken

 • Verhuis ALL the things! _o/
  • Komend weekend (19&20 maart) -> planning verhuisweekend

We willen om 10:00 uur beginnen met de vrachtwagen volladen en vragen daarom om tussen 09:00 en 09:30 aanwezig te zijn. Dan kan de eerste lading rolcontainers verplaatst worden. In de tijd dat de vrachtwagen weer opnieuw wordt volgeladen (zo'n 15-18 rolcontainers) kunnen in Vrijland de eerste rolcontainers worden leeggemaakt zodat deze opnieuw gebruikt kunnen worden. Enzovoort enzovoort.

De vinylvloeren worden vrijdag gelegd. Enigszins last-minute, maar dat moet deze dag wel lukken. Voor die tijd moeten de Flexlab-muren in Vrijland klaar zijn qua behangen en schilderen.

In KKN moet nog verder worden ingepakt. Ook moeten er een aantal specifieke ramps gemaakt worden om de rolcontainers netjes naar buiten te kunnen rijden. Diegene die hierbij kunnen helpen kunnen zich na de meeting melden bij BugBlue.

Lopende zaken

 • Verhuis ALL the things! _o/
  • Museum is druk bezig geweest met sorteren. Het verkopen werkt, het opgestuurd en opgehaald krijgen werkt iets minder.
  • In boardroom en storage liggen een heleboel spullen die niet meeverhuizen. Is iets van jou, neem het dan mee. Is iets niet van jou en niet van iemand anders, dan mag je het ook meenemen. De rest wordt eind april afgevoerd, dan moeten alle persoonlijke spullen weg zijn.

Rondvraag

 • Moem: is er iemand die vrijdag kan helpen om de tafeltennis-tafel naar de Koepel te brengen? Deze wordt gedoneerd. SA007 heeft misschien wel tijd om mee te gaan.
 • Moem: in het paasweekend komt een groep (5) Denen (van Open Space Aarhus). Zij zullen niet in de space overnachten, maar komen wel langs en zullen ook een workshop geven in het maken van confect, Deens snoepgoed van drop met chocola.
 • Bix: heeft de tweede Lisa verkocht. Applaus van SA007.
 • Duur: heeft net als vorig jaar een vouwfiets over, hetzelfde model. Wie hebben er interesse?

Corvee

De meeting wordt gesloten om 20:20 uur.