Uit Hack42
Ga naar: navigatie, zoeken
Meeting: Bijeenkomst 29 januari 2019
Schroefje24.png
Schroefje24.png
Schroefje24.png
Schroefje24.png
Vrijland Lurwah.jpg
Naam Bijeenkomst 29 januari 2019
Locatie Hack42
Datum januari 29, 2019 20:00:00 - januari 29, 2019 21:00:00
Contact Bestuur
Info Tweewekelijkse bijeenkomst met vergadering
Vorige bijeenkomst: Bijeenkomst 15 januari 2019
Volgende bijeenkomst Bijeenkomst 12 februari 2019
Vrijland_Lurwah.jpg File:Vrijland_Lurwah.jpgDe metameet is een gezellige - tweewekelijkse - bijeenkomst in Hack42. Een kans voor deelnemers om bij te praten en voor geïnteresseerden om kennis met ons te maken.

Daarnaast gebruiken we de bijeenkomst om te vergaderen. Per agendapunt is tot vijf minuten gereserveerd (voor project-demo's zonodig langer) om het te hebben over zaken die voor Hack42 relevant zijn.

De vergadering begint om 20:00 uur en eindigt na het verdelen van het corvee. De metameet begint zodra de eerste deelnemer komt en eindigt zodra de laatste weggaat.

Het verslag van de vorige keer is hier te vinden.

Agenda

Mededelingen

Gedane zaken

Komende zaken


Lopende zaken

Rondvraag

Corvee

Aanwezigen

Aanmelden? Zet je naam op de lijst! Als je ook wilt eten in de space kan je je uitleven in onze Keuken.

Ik kom wel

Verslag

Meeting 29 januari 2019 Aanwezig: 14 deelnemers

Mededelingen

Gedane zaken

Komende zaken

 • CCCamp2019 is van 21 tot en met 25 augustus.

Lopende zaken

 • Projectreview
  • Hackerspace promo! Project: W.H.O.I.S. (YunoChriet2.png Bestuur Bestuur

   Wie?: Bestuur

   Projecten: nog geen

   Madskills:

   Klik voor meer info...
   ) Voor promo is beeldmateriaal nodig. We willen hier nieuwe foto's voor maken, waarop deelnemers dingen in de space aan het doen zijn.
  • Moem: heeft een hypnobot gemaakt, het geluid wat je hoort wordt veroorzaakt door het flikkeren van het ledje.
  • Denz: z'n schakeldingetje om de disks van de Osborne's te doen bewegen begint ergens op te lijken. Vanavond testen wat er vrijdag is gemaakt.
  • BugBlue: als je nou gaming in gaat en je wilt gamen of flipperkasten dan moet je op een speciaal knopje drukken. Als de spacestate wordt uitgezet, gaat alles uit. De knop zit bij het stopcontact naar de balkondeur. Is gelabeld.
  • Lurwah: heeft zijn project weer opgestart. Vorige week is hij op training geweest om drank te stoken. Binnenkort komt het certificaat en dan ga ik beginnen met stoken in de ruimte beneden.

Rondvraag

 • De OLED-schermpjes boven in de gang mogen die bij het afval of moeten ze speciaal worden afgevoerd? Tkkrlab wil nog twee dozen, de rest mag weg.
 • De fiets die in stofhok staat is dat een doorlopend project? Is van HJ, gaat hij vanavond weer meenemen.
 • Zowel de Coca Cola als de Coca Cola Light zijn binnenkort over datum. Als er behoefte is aan frisdrank dan graag die drinken zodat we niet hoeven weg te gooien.
 • Vorige week hebben we een aanbod gekregen van een internetprovider in Nijmegen om oude spullen over te nemen, X25-apparatuur. ObiToo wil daar morgen gaan kijken om te voorkomen dat we teveel meuk binnenhalen. Denz gaat mee om te helpen.
 • Moem wil nog een paar hypnobots maken en is op zoek naar membraan-oortjes. Als iemand ze kan missen? Mack heeft thuis nog wel, boven hangen er her in der ook een aantal die te gebruiken zijn.
 • Stoneshop neemt volgende week de boekenmoller weer mee en wil dan zoveel mogelijk boeken gemold hebben zodat de moller weer mee terug naar huis kan. BugBlue: er staan nog voldoende rolkarren met boeken om te mollen. Wanneer volgende week? Stoneshop en Moem: dinsdag.

Corvee

 • De space ziet er goed uit. Als iemand de vuilniszakken en de toiletten wil doen, verder graag de gang boven opruimen. Ook in de kasten.
 • In Flexlab is weer te merken dat mensen erg leuk aan het klussen en knutselen zijn maar daarna niet opruimen. De vloer heeft ook aandacht nodig.