Uit Hack42
Ga naar: navigatie, zoeken
Project: OBCZ Zuidspoor
Schroefje24.png
Schroefje24.png
Schroefje24.png
Schroefje24.png
OBCZ Zuidspoor Picture.jpg

OBCZ Zuidspoor

Naam OBCZ Zuidspoor
Door Moem
Status Afgerond
Madskillz zagen, timmeren, kitten, verven
Doel / Omschrijving
Een openbare boekenkast voor buiten
Alle Projecten - Project Toevoegen
File:OBCZ Zuidspoor_Picture.jpg noez

Geinspireerd door Lurwah Picture.jpg Lurwah Lurwah

Wie?: Voorzitter

Projecten: Zuil, ADD Pig Button, AntwoordenvelopHack, Biepje, Hack42-Mate, bLEnDer

Madskills:

Klik voor meer info...
's Biepje, of eigenlijk gewoon stinkjaloers, ben ik lang, lang geleden begonnen aan mijn eigen buitenboekenkast. Ik had een oud kastje gekregen, maar dat bleek van spaanplaat te zijn zodat ik alleen de deurtjes kon gebruiken, die wel massief zijn. Ze zijn ook flink lelijk. Het is niet anders.

Het kastje heeft maandenlang in het stofhok gewoond en stond daar behoorlijk in de weg. Maar nu is het dan eindelijk af. Het staat inmiddels thuis in de voortuin en zit vol met boeken.
Ik heb het gemaakt zonder te meten of te schuren, want het moest wel leuk blijven. Het bord is dan ook losjes uit de hand geschilderd op een stuk betonplex.

Het kastje is van gebruikte materialen gebouwd en het is geschilderd in de kleur Jos-te-blauw. In de deurtjes zitten stukken transparant plastic als vervanging van de eiken paneeltjes. Het sluit met harddiskmagneten. Ik overweeg het dak te teren.

Je vindt het kastje ook op de BookCrossing-website, namelijk hier. Ben je toevallig in de buurt, zoek dan gerust een boek uit of drop er een af.