Uit Hack42
(Doorverwezen vanaf Hack42 Wiki)
Ga naar: navigatie, zoeken

VERHUIZING

Vanwege de huidige verhuizing is het momenteel NIET mogelijk om op dinsdag- en vrijdagavond de space te bezoeken. Alleen wanneer je met een andere deelnemer mee komt, is bezoek aan de space toegestaan. Wil je ons random bezoeken, kom dan in november naar ons nieuwe adres.

Welkom

Welkom op de Hack42 wiki. De wiki biedt informatie over projecten, activiteiten en de space. Iedereen die geregistreerd is op deze wiki kan informatie toevoegen en aanpassen.

Activiteiten

Natuurlijk ben je van harte welkom om langs te komen tijdens de eerstvolgende bijeenkomst of ons te bezoeken tijdens andere activiteiten. Wil je er ook bij zijn? Klik op de link en zet je naam erbij. Het is voor deelnemers tevens mogelijk een activiteit toe te voegen.

Activiteit Datum Waar
Opleveren Vrijland 30 september 2020 Hack42
LockCon (cancelled) 29 oktober 2020 16:00:00 Baarlo

Agenda verversen
De activiteitenagenda als iCal


De space

Projecten

Hieronder enkele willekeurige voorbeelden van projecten die door onze deelnemers worden bedacht en uitgevoerd. Kijk voor een volledig overzicht op de Projectenpagina.


GateControlDevice Picture.jpg

GateControldevice

PLA to coins Picture.jpg

PLA to coins

BusNotifier Picture.jpg

BusNotifier

Vorstbescherming Picture.jpg

Vorstbescherming

All Spice, No Sugar Picture.jpg

All spice, no sugar

Water Picture.jpg

Water

3D DLP Printer (SLA) Picture.jpg

3D DLP Printer (SLA)

Tricopter Picture.jpg

Tricopter

Rioolpijp-super-ledstrip-lamp Picture.jpg

Rioolpijp-super-LEDstrip-lamp

SoftwareDefinedRadio Picture.jpg

Software defined radio

FlatBed Machine Picture.jpg

FlatBed Machine

Supply Kratten Picture.jpg

Supply kratten


Beschermheer

Chrietbrauw.ani.gif

Chriet Titulaer: Velen van ons kennen hem als de meest snorloze man van Nederland. Hij heeft met zijn programma 'Wondere Wereld' ons de eerste inspiratie gegeven om met techniek bezig te gaan. Daarom hebben we hem als onze beschermheer gekozen. Om dit te vieren hebben we zelfs een nieuwe 'smiley' ontworpen, de 'Chriet-smiley', gebruik hem spaarzaam: {:-)}

Hier een set afleveringen van Wondere Wereld uit de jaren 80: http://chriettitulaer.com/

Het geheel klinkt wellicht enigszins futuristisch, maar ik durf u bij deze te voorspellen dat over 20 jaren van nu de elektrische tandenborstel het gezichtsbepalende element van de meerderheid der Nederlandse wastafels zal zijn -Chriet Titulaer, 1987

Meer info over het Chriet-project op de Jansplaats


De Wiki

Wegwijs worden op deze website doe je door de bondige handleiding voor nieuwe wiki gebruikers te checken. Kun je iets alsnog niet vinden? Stuur dan je vraag naar bestuur@hack42.nl of vraag het op netwerk: irc.oftc.net, kanaal: #hack42 (dit werkt waarschijnlijk sneller).