Uit Hack42
Versie door ObiToo (overleg | bijdragen) op 30 mei 2023 om 20:35 (→‎Ik kom wel)
(wijz) ← Oudere versie | Huidige versie (wijz) | Nieuwere versie → (wijz)
Ga naar: navigatie, zoeken
Meeting: Bijeenkomst 30 mei 2023
Schroefje24.png
Schroefje24.png
Schroefje24.png
Schroefje24.png
Krukjesweg.jpg
Naam Bijeenkomst 30 mei 2023
Locatie Cruquiusland
Datum mei 30, 2023 20:00:00 - mei 30, 2023 21:00:00
Contact Bestuur
Info Tweewekelijkse bijeenkomst met vergadering
Vorige bijeenkomst: Bijeenkomst 16 mei 2023
Volgende bijeenkomst Bijeenkomst 13 juni 2023
Krukjesweg.jpg File:Krukjesweg.jpgDe metameet is een gezellige - tweewekelijkse - bijeenkomst van Hack42. Een kans voor deelnemers om bij te praten en voor geïnteresseerden om kennis met ons te maken.

Daarnaast gebruiken we de bijeenkomst om te vergaderen. Op de agenda staan zaken die zijn gebeurd, gaan gebeuren, of nu aan het gebeuren zijn. Activiteiten, projecten, random onderwerpen. Kortom, alles wat we belangrijk vinden.

De vergadering begint om 20:00 uur en eindigt na het verdelen van het corvee. De metameet begint zodra de eerste deelnemer komt en eindigt zodra de laatste weggaat.

We vergaderen in de space!

Het verslag van de vorige keer is hier te vinden.

Agenda

Mededelingen

 • Update vanuit het bestuur

Gedane zaken

 • 20 mei: ADSB_AIS_install_party
 • Rizoom: afval en zooi in de lounge en andere ruimten van de space; voorstel voor huisregels over het achterlaten van de ruimtes in space. Geen kopjes, flesjes mate, zakken afval, rollen papier, bordjes, kratten en andere zooi. Geen spullen die iemand nog ooit komt halen op allerlei plaatsen. Geen spullen in de garderobe als je ze niet meteen mee naar huis neemt.

Tuurlijk kan er een keer iets mis gaan. Maar ik ben altijd eerst rommel aan het opruimen als ik in bijvoorbeeld de lounge kom. En we willen de space aantrekkelijk houden voor nieuwe leden. Opgeruimd houden hoort daar wat mij betreft bij.


Komende zaken

Lopende zaken

 • Projectreview

Rondvraag

Corvee

Aanwezigen

Aanmelden? Zet je naam op de lijst! Als je ook wilt eten in de space kan je je uitleven in onze Keuken.

Ik kom wel

Verslag

De voorzitter opent de vergadering om 20:00 Aanwezig: 17

Mededelingen

Gedane zaken

Komende zaken

Lopende zaken

Rondvraag

 • YunoChriet2.png Rizoom Rizoom

  Wie?: Deelnemer

  Projecten: nog geen

  Madskills:

  Klik voor meer info...
  : Afval en zooi in de lounge en andere ruimten van de space; voorstel voor huisregels over het achterlaten van de ruimtes in space. Geen kopjes, flesjes mate, zakken afval, rollen papier, bordjes, kratten en andere zooi. Geen spullen die iemand nog ooit komt halen op allerlei plaatsen. Geen spullen in de garderobe als je ze niet meteen mee naar huis neemt. Tuurlijk kan er een keer iets mis gaan. Maar ik ben altijd eerst rommel aan het opruimen als ik in bijvoorbeeld de lounge kom. En we willen de space aantrekkelijk houden voor nieuwe leden. Opgeruimd houden hoort daar wat mij betreft bij.
  • Dit is een probleem, maar tegelijkertijd gaat dit wel langzaamaan beter vergeleken met bijvoorbeeld een maand geleden, deels komt dit nog doordat we technisch gezien eigenlijk nog steeds in een bouwput zitten en in sommige ruimten ook basisbenodigdheden ontbreken zoals een vuilnisbak. We moeten hier samen een modus in vinden. Basale zaken zoals achter jezelf opruimen, je spullen labellen waren in principe altijd al regels, maar verdient inderdaad expliciete aandacht.

Corvee

De voorzitter sluit de vergadering om 20:15