Uit Hack42
Versie door Spider (overleg | bijdragen) op 12 feb 2011 om 12:26
Ga naar: navigatie, zoeken

Deelname

Ons bestaansrecht ontlenen we aan de ruimte en aan onze deelnemers, en beide hebben we hard nodig. Daar doen we het immers voor! Om deze reden zijn we ook altijd op zoek naar nieuwe deelnemers. Wil je je kennis en ervaring delen door leuke activiteiten en projecten te ondernemen? Wil je in contact komen met technische creatievelingen en creatieve techneuten? Wordt dan deelnemer van Hack42!

Als deelnemer krijg je een sleutel waarmee je toegang krijgt tot de ruimtes, een eigen plaats(je) om spullen op te bergen, kortingen bij activiteiten en heb je altijd een streepje voor.

Aanmelden

Wil je deelnemer van Hack42 worden, stuur dan je

  • Naam-adres-woonplaatsgegevens met je
  • telefoonnummer en
  • nickname

naar: bestuur@hack42.nl

Geef hierbij ook aan of je hack42.nl-emailaliases wilt, voornaam.achternaam@hack42.nl en nickname@hack42.nl wordt dan doorgestuurd naar je eigen mailadres.

Je aanvraag wordt z.s.m. in behandeling genomen, je hoeft alleen nog maar te wachten op antwoord dat je inschrijving is verwerkt.

Voorwaarden

Deelnemer ben je tot tenminste het eind van het ieder jaar dat je deelnemer bent. Voorbeeld: Stel je wordt deelnemer in april 2011, je zegt op in oktober 2012, dan ben je tot aan december 2012 deelnemersbijdrage verschuldigd. Details staan in de statuten.

We zijn nog aan het kijken naar mogelijkheden voor proef-deelname en dergelijke, zodat je je niet zomaar ergens aan verbindt. Op bezoek komen is nooit een probleem, als je dat van tevoren regelt. We hebben dit zo geregeld vanwege begrotingen en risicodekking.

Voor iedereen gelden onze huisregels.

Bijdrage

De bijdrage voor het deelnemerschap is €25,- per maand, je wordt verwacht per kwartaal te betalen. Eventuele andere vormen van deelnemerschap, zoals parterkorting of een corporate deelname worden overwogen. Hierover later meer.

Mocht €25,- per maand echt teveel voor je zijn kun je contact opnemen met het bestuur. Onder hele bijzondere omstandigheden kunnen we een regeling treffen. Kun je meer dan €25,- bijdragen? Dat mag natuurlijk altijd :) Begrijp wel dat de space zijn bestaansrecht ontleent aan deze inkomsten. We betalen er namelijk de huur van en verzorgen de inkoop van materialen en overige voorzieningen.

Voor de bankgegevens verwijzen we naar de Contact pagina.

Contact houden

Ons hoofdcommunicatiekanaal is te vinden op IRC, netwerk: irc.oftc.net, kanaal: #hack42 (Als je mIRC of een ander geschikt IRC-programma hebt geinstalleerd kan je op de link klikken) Kom vooral langswaaien!

Daarnaast gebruiken we deze wiki. Daarop houden deelnemers projecten bij en hebben grote projecten hun eigen sectie. Zie ook Voor nieuwe wiki gebruikers.

Schrijf jezelf vooral in op de (low-volume) mailinglist. We hebben ook een linkedin hack42 groep om lid van te worden. Onze aanwezigheid op Facebook mag ook niet onvermeld blijven.