Uit Hack42
Ga naar: navigatie, zoeken
Regel 18: Regel 18:
 
Aankomende Evenementen:
 
Aankomende Evenementen:
 
Op zondag 3 juni is er van 12:00 tot 17:00 en ESL-clubdag in Bussum, De Nieuwe Vaart 30, 1401GR Bussum.
 
Op zondag 3 juni is er van 12:00 tot 17:00 en ESL-clubdag in Bussum, De Nieuwe Vaart 30, 1401GR Bussum.
De ESL-club (http://esl.hifi.nl/) is een mailinglist van geinteresseerden of zelfbouwers van elektrotatische luidsprekers, dat zijn dingen die doorgaans een zeer bovenmodale geluidskwaliteit leveren. Ik hoop daar met mijn Ultimaker een demo te geven van het printen van een spoelkoker voor een transformator. Zie ook www.breem.nl/esl.htm  
+
De ESL-club (http://esl.hifi.nl/) is een mailinglist van geinteresseerden of zelfbouwers van elektrotatische luidsprekers, dat zijn dingen die doorgaans een zeer bovenmodale geluidskwaliteit leveren. Ik hoop daar met mijn Ultimaker een demo te geven van het printen van een spoelkoker voor een transformator. Zie ook http://www.breem.nl/esl.htm  
 
.
 
.

Versie van 20 mei 2012 om 23:08

Nieuw lid sinds ca. mei 2012. Bouwjaar nov 1947 dus bijna aan Drees toe.

Achtergrond/kundes: Elektronica, ook analoog, Audio-hifi, OpAmps ed, programmeren van uP's en PC's liefst als debuggen kan met een oscilloscope, niet bang van assembly, chemische fotografie, röntgen, printontwerp met eagle, weerstation, domotica, natuurkunde algemeen.

Website: http://www.breem.nl Gaat over de onzin in Hifi-land

Evt projecten: Spullen voor printfabricage. Ik wil het op me nemen om de belichtingsbak die ik vond in de extended store op te knappen en bruikbaar te maken, maar ik moet ook melden dat je al jaren tegen schappelijke prijzen zeer professionele printen (2-zijdig, doorgemetaliseerd, vergulde padjes, soldeermaskers en componenten opdruk) kunt laten maken bij: - http://www.olimex.com reken op ca 40 euri voor een eurokaart formaat. - http://www.eurocircuits.com, iets duurder, maar als je 2 printen bestelt maken ze er 3 en als die ook gelukt is (altijd) krijg je die gratis.

Ik kan misschien een bijdrage leveren aan een cursus schema/printontwerp in Eagle zoals die naar verluid gepland is.

Er schijnen plannen te zijn voor een Foto-studio, een Audio-studio en een Doka voor chemische fotografie. Ik wil graag meedenken over deze activiteiten.

Enne, in mijn privatespace locatie Kesteren is er een (metaal)draaibankje beschikbaar waarop je bijv. een loer kunt draaien die je dan aan een nader te bepalen persoon kunt geven.

Aankomende Evenementen: Op zondag 3 juni is er van 12:00 tot 17:00 en ESL-clubdag in Bussum, De Nieuwe Vaart 30, 1401GR Bussum. De ESL-club (http://esl.hifi.nl/) is een mailinglist van geinteresseerden of zelfbouwers van elektrotatische luidsprekers, dat zijn dingen die doorgaans een zeer bovenmodale geluidskwaliteit leveren. Ik hoop daar met mijn Ultimaker een demo te geven van het printen van een spoelkoker voor een transformator. Zie ook http://www.breem.nl/esl.htm .