HACK42 GAAT VERHUIZEN!!!one!1!!

HACK42 GAAT VERHUIZEN! Over een paar maanden, dus er is eigenlijk niets aan de hand. We hebben, voorlopig, nog geen whaaah-alles-gaat-fout-hulp nodig, wil je desondanks weer eens een keertje langskomen: weescht welkom!

We gaan de wereldschokkende afstand van 2 kilometer verhuizen, naar dit awesome pand: het bureelgebouw, Vrijland, in Arnhem. Daar huren we dan de 1ste en 2e verdieping. Waarom? Omdat het kan!

Vrijland_Lurwah1

Hoe? Er is een lift, dus we kunnen tijdens de verhuizing onze ruggen en het trappenhuis ontzien. De planning is nu om het huidige pand op te ruimen, het nieuwe pand te verbouwen en in te richten, dan echt alles in te pakken en ergens in maart 2016 de Grote Verhuizing uit te voeren. Zoveel mogelijk in rolcontainers, de rest op wieltjes en vooral alles duidelijk gelabeld waar in het nieuwe pand het heen moet. Natuurlijk gaan we die dag dan ook gepast feestelijk afsluiten. Tegen die tijd zal er nog een uitnodiging volgen, maar houdt er vast rekening mee dat je welkom bent om tegen een rolcontainer aan te duwen.

Ben je nou heel erg benieuwd naar het nieuwe pand, de komende weken gaan we regelmatig wat opruimen en klussen. Voel je vrij om ook te komen helpen en het pand te bekijken: kijk op onze wiki om te zien wanneer. De toegang tot het pand is nu nog beperkt, dus als je langskomt is het handig om dit eerst even door te geven.

Over de auteur

Spider

Andere berichten door

Website

#10

01 2016