Wat nou komkommertijd??

Diegene die Hack42 via Twitter en SPAMSPAMSPAM volgen hebben dit al gelezen, maar…. Hack42 gaat verhuizen en…. ER IS EEN PAND GEKOCHT!

Op een bijzonder druilerige dinsdagmorgen begin maart gingen er drie bestuursleden en drie deelnemers een pand bezichtigen aan de Cruqiusweg te Arnhem. Er werden geen handen geschudt, maar wel rondjes gelopen, foto’s gemaakt en details besproken. De zes mensen dronken daarna een kopje thee bij de buren van het pand, om te bepalen of het pand geschikt zou zijn als nieuwe Hack42 locatie. Dat antwoord was: ja.

Nog diezelfde middag en avond werden er telefoontjes gepleegd en mails gestuurd. Tijdens de tweewekelijkse vergadering werd de mogelijke aankoop aangekondigd en is gevraagd of mensen die op persoonlijke titel mee willen investeren contact op wilden nemen met het bestuur. Nog diezelfde nacht hadden zich voldoende mensen aangemeld die voldoende geld konden investeren om de volgende dag een bod uit te brengen op het pand. En… HET BOD WERD GEACCEPTEERD!

Inmiddels hebben de investeerders zich verenigd in een nieuw opgezette BV en ontvangen per juni de sleutel, Hack42 ontvangt een huurovereenkomst voor onbepaalde tijd en kunnen er mensen het pand in om de rest van het proces op te starten. Verbouwplannen worden gezamenlijk met de deelnemers gemaakt en van juni tot augustus uitgevoerd, terwijl de huidige space langzaam zal worden ingepakt zodat we kunnen gaan verhuizen!

En het allerbeste nieuws hiervan: we zijn dan eindelijk bereikbaar met het OV! *\o/*

Over de auteur

Spider

Andere berichten door

Website

#29

05 2020