Gesigneerde exemplaren van ‘Forced to be Free (Isolated Futures #1)’ nu in de shop

Distorted image of two people descending stairsDeelnemers bij hack42 hebben allerlei hobbies. De één stookt zijn eigen drank of maakt toetsenborden op maat, de ander renoveert in zijn of haar vrije tijd een compleet hackerspace pand, koopt pallets vol spullen op of opereert een draaiorgel. En er zijn er ook die graag boeken schrijven of daar een omslag voor ontwerpen.

Vandaar dat er nu in de shop een fysieke kopie van gmc’s eerste novelette (dat is net iets meer woorden dan een kort verhaal, maar ook weer niet zo veel dat het een novella is) staat. Maar niet zomaar een fysieke kopie, want die zijn bij Big Tech ook gewoon te krijgen (net als de e-book variant). Nee, het betreft hier een exemplaar gesigneerd door de auteur (gmc dus) en de ontwerper van de kaft (MacSimski). Allebei door en door Hack42.

Ze verdienen er echter niets aan. De winst, na aftrek van inkoop en verzendkosten, gaat linea recta in de kas van Hack42. Dus zoek je weer eens een excuus om een paar euro aan Hack42 te doneren, lees je graag (Engels-talige) sci-fi en wil je een uniek, genummerd, exemplaar met een persoonlijke boodschap er in van dit debuut, schroom dan niet en bestel!

En als je toch in de shop bent, check gelijk al de andere goodies. Want zeg nou zelf, je kan nooit genoeg Hack42 merchandise in huis hebben, toch?

Over de auteur

gmc

Andere berichten door

Website

#07

10 2021