Snavel, Slurf, of Selluf doen?

Als “verveelde” miljardair lijk je tegenwoordig niet echt mee te tellen zonder je eigen Social Media Platform. Heel Twitter is ook zo’n beetje in rep en roer de afgelopen weken vanwege de overname door Elom Nusk. Iedere dag wordt het weer een stukje duidelijker dat Twitter op het punt van omvallen staat. Dus wat moet je dan als nerd om je FOMO weer onder controle te krijgen met je dagelijkse portie doomscrollen?

Vooral in de infosec community lijkt er een ware stampede (*haha*) naar Mastodon. De intersectie tussen hackers en infoseccers is redelijk groot, dus daar waren we ook al te vinden. Met al die paniek heb je toch het gevoel dat je als hackerspace een keuze moet maken: gaan we ook over? Blijven we dan twitter doen? Volledig focus op mastodon?

En dan, volledig in Hack42-stijl, besluiten we het gewoon anders te doen. “Eigen blog eerst” zeg maar.

En stoppen we dan met tweeten/tooten? Nee joh, we zijn veel te trots op ons volgersaantal… maar voor nu willen we het in ieder geval gewoon weer even SELLUF DOEN. De kwantiteit zal dus omhoog gaan op ons blog, de kwaliteit hopelijk niet al te veel omlaag, en we gaan gewoon lekker social doen op ons eigen platform. Kom maar op met die miljarden!

oh ja, en: #EmbraceTheTyppo

stofzuiger met googly eyes

Over de auteur

Lurwah

Scurvy, the A140 road and parsnips are three of the things that do not describe me. Funambulist, on the other hand, neither. Thank you.

Andere berichten door

Websitehttps://lurwah.nl

#13

11 2022