Wetengeschapt

Weekend van de Wetenschap 2023

Image 1 of 24

En dat was onze eerste echte Open Dag op Cruquiusland! Helaas alweer helemaal afgelopen, maar gelukkig hebben we de foto’s nog. Met een verslag van Chad:

Wauw, vandaag was zo cool bij Hack42! Het voelde een beetje als de eerste schooldag, superzenuwachtig enzo. In het begin zag ik allemaal te gekke projecten. Echt, ik wist niet waar ik moest kijken, alles was gewoon mega-awesome.

Er stonden oude computers in het computermuseum, van die superoude dingen. Ze waren zo traag, het was lachen! In de lounge kreeg ik iets dat Club Mate heet, en het smaakte… raar, maar op een goede manier.

Het flexlab was één grote chaos (maar op een leuke manier). Er werd gesoldeerd, en er stond zo’n megagrote machine, ik weet niet eens wat het was, maar het was groots!

En ze vertelden me dat ze bezig waren met een coole werkplaats voor hout en metaal. Serieus, dat klinkt als iets uit een actiefilm.

Oh, en die pannenkoeken! Die waren echt lekker, gewoon jummie!

Over de auteur

Lurwah

Scurvy, the A140 road and parsnips are three of the things that do not describe me. Funambulist, on the other hand, neither. Thank you.

Andere berichten door

Websitehttps://lurwah.nl

#08

10 2023