Hack42 op Hack in the Box 2011 – Krasnapolsky, Amsterdam

Hack42 is weer van de partij op de Hack In The Box Security Conference! 19 en 20 mei is het zover, dan gaan de poorten van het Krasnapolsky in Amsterdam open voor ons hackers.
De Hack In The Box Security conference is een jaarlijks evenement en vindt plaats in Dubai (UAE), Kuala Lumpur (Malaysia) en sinds vorig jaar ook in Amsterdam! De conferentie is van puur technische aard met trainingen en lezingen in 3 parallele tracks. Als toevoeging op deze tracks is tijdens de track-coffee-breaks een “SIGINT track” opgezet waarin korte presentaties plaatsvinden. Hier zal TheStitch Hack42 presenteren, direct na de opening op de eerste dag.

De tracks en SIGINT-presentaties zijn alleen voor geregistreerde bezoekers, maar er is ook een hackerspaces village dat publiek toegangelijk is. Hier staat onderandere Hack42 met een stand en promoteam!

Tevens doen TheStitch en WitchDoc namens Hack42 mee aan de Hackerspaces challenge. De opdracht: bouw zo snel mogelijk met Lego Mindstorms 2 een bot voor een nog nader bekend te maken doel. Te winnen is een donatie aan de hackerspace van €1000, beschikbaar gesteld door ITQ.

Over de auteur

Rick Deckardt

Hacker, Chef, InfoSec-Geek, Founder & secretaris van Hack42

Andere berichten door

Websitehttp://deckardt.nl/

#04

05 2011