Truck naar Hack Square Village @ CCC

Komende zomer gaat een delegatie van Hack42 naar het Hack Square village op het Chaos Computer Camp in Duitsland. Daarvoor is wat geregeld qua logistiek. Dit zit als volgt in elkaar:

Wil je je spullen in Duitsland krijgen?, draag je bij aan het square (met bijvoorbeeld een project showcase)?, dan is het mogelijk om jouw meuk met de Hx2 truck te laten vervoeren. Als je hiervan gebruik wil maken, bekijk dan de details op de website van Hx2. Stuur voor de zekerheid even een mailtje aan het logistieke team zodat je zeker weet dat je spullen nog in de truck passen.

Op zaterdag 6 augustus van 18.00 tot 20:00 is er tijd om de spullen in de truck te laden bij Hack42 aan de Broekstraat 18 in Arnhem. Als het echt veel is, is het mogelijk om 3 à 4 dagen vantevoren spullen klaar te zetten in de space. Details hierover kan je opvragen bij het Hack42 bestuur.

Uitladen gebeurt op dinsdag 16 augustus van 19:00 tot 21:00 bij Hack42 aan de Broekstraat 18 in Arnhem. Na het uitladen mogen je spullen maximaal 2 tot 3 dagen in de space blijven staan, daarna moet het weg zijn of op de juiste plek in de space staan.

Zorg ervoor dat je bij het in- en uitladen van je spullen aanwezig bent, of iemand hebt gestuurd/gevraagd die kan meehelpen met inladen. De truckchauffeur helpt niet mee met in- en uitladen, die heeft nog een lange reis voor de boeg.

Een andere lokatie voor het inladen is de Revelation Space in Den Haag.

Tot op het Hack Square Village op CCC 2011!

Over de auteur

TheStitch

Stitch is een Retrogamer, nerd, muziek-afspeel-machine, oud-penningmeester en medeoprichter van Hack42.

Andere berichten door

Websitehttp://elgerjonker.nl

#10

07 2011