Geslaagde promotie-actie in de binnenstad

Ons promotiekraampje

Ons promotiekraampje trok veel bekijks

Op 29 oktober stond er een Hack42-promotiekraampje in de binnenstad van Arnhem. We hadden het Land van de Markt uitgekozen als plaats om ons te presenteren aan het winkelend publiek.

Op de kraam waren onder andere te zien: Eightdot‘s 3D-printer, WitchDoc‘s Ambtenarensimulatiemachine, onze mooie glazen Hellem koffiezetter, Lurwah‘s bLEnDer en CatPig, de Osborne als voorbeeld van een museumstuk, plus labglas en ratjes. Ook hadden we materialen bij ons voor het maken van LED-throwies en LED-ballonnen, om uit te delen aan nieuwsgierigen.
Om allerlei dingen ook echt te laten werken, hadden we ook stroom nodig; daarvoor zorgde een kar vol UPSsen.

We merkten dat vooral alles dat beweegt goed de aandacht trekt. We konden dan ook heel wat mensen uitleggen wat we nou eigenlijk zoal doen. Geinteresseerden kregen flyers en stickers mee, en soms ook een LED-throwie; vooral bij kinderen deden die het erg goed. In het algemeen was er opvallend veel positieve belangstelling.
Al met al een heel positieve ervaring. Dit gaan we zeker nog eens doen.

Tags:

Over de auteur

Moem

Ikeahacker, Vistaprint-wrangler, mede-oprichter van Hack42.

Andere berichten door

Websitehttps://hack42.nl/wiki/index.php/Gebruiker:Moem

#01

11 2011

0 Comments Voeg uw reactie toe ↓

De bovenste reactie is de nieuwste

  1. 1

    Het was inderdaad een positieve dag, leuk om mee te maken! Hopen dat er veel mensen gaan werken aan projecten voor op de volgende kraam… misschien wel aan de kraam zelf?