Hacktiviteit 2.0

Morgen is de inschrijfdeadline voor de Hacktiviteit van 31 januari.

Hacktiviteit van 19 juli 2011

Hacktiviteit van 19 juli 2011

We zijn destijds met de Hacktiviteit begonnen om deelnemers actief te maken: samen, goedkoop, maf, hacken. Het heeft een tijdje stil gelegen, onder andere door de verhuizing, maar nu gaan we er weer aan beginnen! Maar we gaan niet zo maar verder, we hebben er voor gekozen om de Hacktiviteit in een nieuw jasje te steken.

De Hacktiviteit is een periodiek terugkerende hack-activiteit waarbij een groep hackers in teams, een team van één persoon mag ook, gaat hacken aan een specifiek voorwerp. Het hackbare object wordt vantevoren bepaald en aangeschaft door de organisatie. Dit kan bijvoorbeeld goedkope meuk zijn van de Action, DX, Blokker, et cetera.

Er zijn bij iedere Hacktiviteit twee hackbare objecten. Bij het openen van de inschrijving wordt het Groot Hackbaar Object bekend gemaakt. De teams kunnen nu ontwerpen, extra materiaal verzamelen en onderlinge afspraken maken. Deelnemers krijgen tijdens de hacktiviteitsessie pas te horen wat het Mysterieus Hackbaar Object is. Dit verrassingseffect doet een groot beroep op de creativiteit en fantasie van deelnemers. Het is de bedoeling dat naast het GHO ook het MHO in het project verwerkt wordt, dit kan een flinke uitdaging zijn.

Hacken, creativiteit, maar vooral plezier zal centraal staan. Om die reden dus ook geen workshop met een opgelegd doel, maar vrijheid!

Strijkijzer

Hacktivisten krijgen een ander merk.

De inschrijving voor de Hacktiviteit van 31 januari is geopend! Schrijf je in en bedenk alvast wat je wilt gaan maken. Na het inschrijven worden de teams gevormd en kun je concrete plannen maken en eventueel extra spullen aanschaffen.
Het GHO van deze Hacktiviteit is: Een strijkijzer! Succes!

Schrijf je in op: Hacktiviteit van 31 januari
Meer informatie over de Hacktiviteit: hier.

Over de auteur

Lurwah

Scurvy, the A140 road and parsnips are three of the things that do not describe me. Funambulist, on the other hand, neither. Thank you.

Andere berichten door

Websitehttps://lurwah.nl

#23

01 2012