Retro Gaming Nacht

Zaterdag 23 juni is het Retro Gaming Nacht bij Hack42. Tijdens deze nacht kan je spelen op vele spelcomputers waaronder Nintendo’s, Sega’s, Atari’s, PC’s en natuurlijk de Hack42 Arcade kast.

Er zijn diverse competities in o.a. Pong, Bomberman, Street Fighter 2, Duke Nukem 3d en Super Smash Brothers Melee. Hiervoor kan je je tijdens het evenement opgeven. Voor de winnaars is er klein aandenken.

Als je wil dat we BBQ voor je regelen, moet je je even aanmelden hier. Anders kan je gewoon langskomen vanaf 17:00. We gaan door tot diep in de nacht. Toegang is gratis. Een routebeschrijving staat hier. Tot zaterdag!

Over de auteur

TheStitch

Stitch is een Retrogamer, nerd, muziek-afspeel-machine, oud-penningmeester en medeoprichter van Hack42.

Andere berichten door

Websitehttp://elgerjonker.nl

#20

06 2012