Komende activiteiten: mei-editie

Hiep hoi we zijn verhuisd! Hierover later meer. Er staan her en der nog dozen op rolcontainers en moeten nog keukens worden gebouwd enzo, maar dat weerhoudt ons er niet van direct weer activiteiten in te plannen. Onderstaand een overzicht.

Sommige activiteiten plannen zichzelf in. Waaronder deze: de Giro-borrel.
Zoals op de website van Giro’dItalia te lezen is, is het in het weekend van 7 en 8 mei feest in Gelderland. “De Giro’dItalia van dit jaar zal vertrekken vanuit Nederland en hier drie ritten verblijven. Er wordt gestart met een proloog door Apeldoorn. Vervolgens worden in de opvolgende dagen onder andere Arnhem en Nijmegen aangedaan.” Precies langs onze nieuwe space! Dus wij zitten komende zaterdag op onze groene oprijlaan. Kom je ook en neem je iemand mee? Gezellig! Laat maar weten! Kom wel op tijd (of op de fiets), want de weg wordt afgezet.

Op vrijdag 13 mei is de volgende Linux inloopavond. Ben jij net begonnen met Linux, of nog niet eens, maar wel nieuwsgierig? Of droom je in command lines? Een kruk of een crack… het maakt niet uit, op deze maandelijkse inloopavond kun je alle kanten op. Deze avond beantwoorden we Linuxvragen op ieder niveau en helpen je om zelf verder te komen. Ook niet-deelnemers zijn van harte welkom!

MitchEen weekje later op zaterdag 21 mei is Mitch Altman in de buurt en komt speciaal bij ons langs om een workshop te geven. Waarin weten we nog niet, maar Moem maakt haar befaamde Hackers Falafel Delight en dat alleen is al de moeite waard! Houdt onze wiki in de gaten voor meer nieuws of klik erheen om je aan te melden: Mitch in Space Bezoek van Mitch wordt verzet naar nader te bepalen datum.

En dan gaan we zelf ook nog op stap! Tijdens 26 en 27 mei is de Hack in the Box conferentie in Amsterdam. Net als de afgelopen zes jaren mogen wij weer een standje bemannen in de HITB CommSec Village and exhibition area. Ben je in de buurt en benieuwd naar wat we allemaal doen in Arnhem? Kom dan even buurten bij ons tafeltje. We zullen uiteraard weer leuke dingen meenemen, als we ze tenminste terug kunnen vinden na de verhuizing… 😉

Maar ik kan die data niet.
Ben je nieuwsgierig geworden naar Hack42 maar kun je op geen van deze avonden aanwezig zijn? Houd dan de agenda in de gaten voor overige activiteiten. Natuurlijk ben je ook welkom tijdens onze reguliere open avonden op dinsdag- en vrijdag. Of neem contact op per mail, irc of twitter!

Over de auteur

Spider

Andere berichten door

Website

#03

05 2016