Expositie nieuws: into nothingness…

Komend jaar, van 24 januari tot en met 15 februari 2020, vindt er een drie weken durende kunst expositie plaats in de kapel naast Hackerspace Hack42, om het gedachtegoed van Arjen Kamphuis levend te houden.

Ook wordt er een boek uitgebracht met zijn beste schrijfsels. Wil je hieraan mee-doneren dan kun je geld overmaken naar deze BUNQ-rekening. Bij 25 euro (of meer) en de vermelding “softcover” krijg je tevens een eigen exemplaar. Heb je liever een hardcover dan kun je 42 euro (of meer) en de opmerking “hardcover” overmaken. De boeken zijn af te halen tijdens de expositie.

Tags:

Over de auteur

Spider

Andere berichten door

Website

#22

10 2019

0 Comments Voeg uw reactie toe ↓

De bovenste reactie is de nieuwste

 1. Jeroen Baten #
  1

  Als je nou de pdf van cover en inhoud upload naar lulu heb je printing on demand.
  Bijzonder schaalbaar model en past ook eigenlijk wel bij hacker Arjen.
  Just sayin’
  Jeroen Baten

  • 2

   Klinkt als een prima tweede/backup plan.
   Staat genoteerd!