HALLO! :-D

Het is wel weer eens tijd voor een update vanuit Hack42. Nieuw jaar, nieuwe activiteiten! Nou ja, een beetje dan. 

We hebben nog een aantal laatste stappen te gaan met de verbouwing. Deze zijn gisteren tijdens onze tweewekelijkse meeting besproken en we richten er op dat eind april Het Groote Openingsfeescht te kunnen houden en dat onze space dan voldoende bruikbaar/af is. Hoera!

Voordat dit kan, moet er dus nog wel het een en ander gedaan worden. En ja, sommige van die dingen kosten ook nog wat extra geld. Dit ontvangen we regelmatig vanuit donateurs die niet genoemd willen worden. Als jij zo iemand bent, zeggen we via deze weg nog een keer DANKJEWEL!! 

Met een aantal dingen vragen we ook hulp, zoals binnenkort de opruimdag van de zeecontainers om ons computermuseum compleet te maken. Heb je tijd om zaterdag de 18e februari te komen helpen, dan horen we graag van je! Meer info over deze dag is hier te vinden.

Wil je weten wat er verder nog gedaan moet worden voor het afmaken van de space, kijk dan op:
onze Shortlist-pagina
onze Longlist-pagina

En voor onze geplande activiteiten kun je nog steeds terecht op: 
onze Activiteiten-pagina

En ben je iemand die ‘gewoon’ geïnteresseerd is om een keer te komen kijken naar wat Hack42 nou eigenlijk is of hoe onze space er nu uitziet? Dat kan ook weer! Op de dinsdagen van onze tweewekelijkse meetings ben je van harte welkom. Voor een andere dinsdag(avond) of bijvoorbeeld een vrijdag(avond), vragen we je om eerst even te mailen en een afspraak te maken. Dan weten we zeker dat iemand de deur voor je open doet.

Over de auteur

Spider

Andere berichten door

Website

#25

01 2023