Space-update

Gisteravond weer een drukke avond in de space, met 19 aanwezige deelnemers wordt het meeten boven alweer te klein, dus het wordt tijd om beneden wat op te leuken en op te warmen zodat we daar kunnen zitten. De aannemer komt komende week aan het dak klussen, zodat het minder waait. En… er zijn in de afgelopen weken een aantal banklicenties “verkocht”. Met dit sponsorgeld kunnen we banken voor de lounge kopen zodat we daar fijne zitplekken krijgen. \o/

Komende zaterdag gaan we Flexlab opknappen en inrichten. Alle bouwmaterialen eruit en weg, en alles op z’n plek zetten zodat de ruimte nog meer bruikbaar wordt. wie zin heeft om te komen helpen is natuurlijk weer welkom! Graag zelfs, want zoals afgelopen zaterdag heeft laten zien, maken meerdere handen het werk echt makkelijker. Als je ook taart wilt genieten, meldt je dan vooraf even aan op de wiki.

Ondertussen is de nieuwe wand voor de lasercutters- en 3d-printers ruimte bijna af, is het aanleggen van nieuwe sanitairblok ook bijna klaar zodat we daar binnenkort aan het plafond kunnen beginnen, en is er door de hele space ook steeds meer stroom op de juiste plekken. Verder zoeken we de spotjes voor verlichting in de Expo-ruimtes, als je die toevallig vindt graag voorin de space klaarleggen zodat dit kan worden aangesloten. Dank!

We hebben gisteravond ook een nieuwe deurbel gekregen. Dus als je langskomt, dan doet de bel het weer!

Over de auteur

Spider

Andere berichten door

Website

#22

02 2023