Komende activiteiten: oktobereditie

Met de open dag tijdens het weekend van de wetenschap nog maar net achter ons, blikken we graag alvast vooruit naar de andere activiteiten deze maand. Oktober is voor ons een beetje druk en we nodigen je graag uit hieraan deel te nemen. Je bent van harte welkom!

Linux Mint voor instappers
Op vrijdagavond 16 oktober wordt het weekend afgetrapt met een workshop Linux Mint voor instappers. Dit is een workshop voor mensen die nog nooit een computer met Linux hebben gehad en eens willen kijken wat er nog meer mogelijk is anders dan Windows of Mac.

Mint-kleinHeb je nog een laptop met (bijvoorbeeld) XP, die je niet meer wilt of kunt gebruiken, en je wilt er weer een veilige en prettig bruikbare machine van maken? Breng hem mee, want als je wilt, staat er aan het eind van de avond Linux Mint op en dat heb jij dan gedaan. Beloofd! De workshop wordt gegeven door een enthousiaste beginneling en een Linux-guru. Samen kunnen zij al je vragen beantwoorden.

De workshop kost € 2,50 inclusief een drankje. Je krijgt dan je eigen USBstick mee, waarmee je zelf Linux Mint kunt (her)installeren, en we leren je hoe. In verband met het aantal USB-sticks en zitplaatsen willen we graag van tevoren weten of je komt. Je kunt je via deze link aanmelden.

Hark24! Pastsummer lectures and general NURDing
Even wat Engels tussendoor! Op zaterdag 17 oktober organiseert Hack42 samen met NURDspace Wageningen een dag vol lezingen, project reviews en random hacking. Een aantal keywoorden van wat er langskomt? Cryptoparty, laser safety, Operation Gladio, !arduino, QtPass, ethical trolling, NurdNodes en SGI Littlefoot. De avond zal worden afgesloten met een feest. Bring your own lights and DJ’s!

Omdat er toch wel een limiet op het aantal personen zit, en er een aantal kosten zijn, kun je via Hark24.nl een kaartje kopen. Ze zijn niet duur, namelijk € 5,00. Voor € 15,00 extra verzorgen we ook een degelijke avondmaaltijd en indien van toepassing ontbijt de volgende ochtend.

Over de auteur

Spider

Andere berichten door

Website

#04

10 2015